Menu

TimeMoto PC Plus Software

TimeMoto PC software
 • 5

TimeMoto PC Plus Software

€  209,00excl. BTW€  252,89 incl. BTW

De PC Plus Software is het meest geschikt voor grote bedrijven die TimeMoto willen draaien op hun eigen netwerk, niet verbonden met het internet. Beheer uw gegevens op een interne database. 

Gratis verzending op dezelfde dag

  Over dit product

  De PC Plus Software omvat alle tools voor real-time rapportages, overzichten en beheer. Maak dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en periodieke rapporten per afdeling en werknemer; volg de uurkosten, uren, overuren en absentiegegevens van elk project; stel roosters voor werknemers op; exporteer uw gegevens naar Excel, CSV, PDF of uw favoriete programma voor salarisadministratie - en dat alles met een onbegrensde database, automatische back-ups en ondersteuning voor meerdere tijdregistratiesystemen.

  Verbeter de visuele duidelijkheid door kleuren toe te kennen aan projecten, kostenoverzichten en werknemers. Gebruik ze bij de intuïtieve drag-and-drop planning van de PC Plus Software om gemakkelijk werkploegen te plannen en de geplande uren onmiddellijk te vergelijken met het aantal daadwerkelijk gewerkte uren.

  Draait op Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11. Compatibel met alle TimeMoto tijdregistratiesystemen en de Safescan TA-8000 serie.

  Het activeren van uw PC Plus Software gebeurt in een paar eenvoudige stappen:

  1. Nadat u de PC Plus Software heeft besteld, ontvangt u per post een fysieke activeringskaart.

  2. Na ontvangst van uw unieke kaart gaat u naar www.timemoto.com/activate en vult u de codes van uw activeringskaart in.

  3. Nu uw PC Plus Software geactiveerd is, ontvangt u een bevestigingsmail. Hierin vindt u onder andere een link om het installatieprogramma van de software te downloaden.

  Dat is alles! Wanneer de PC Plus Software op uw computer is geïnstalleerd en uw account is geactiveerd, kunt u alle hulpmiddelen die deze software biedt gebruiken om overzicht te creëren en tijd te besparen!

  Systeemvereisten

  Draait op Windows 7, 8, 10 en 11

  Compatibiliteit

  Werkt met al onze TimeMoto-tijdregistratiesystemen en de Safescan TA-8010, TA-8015, TA-8030, TA-8035.

  Voldoet aan de arbeidswetgeving

  Onze oplossing garandeert dat u voldoet aan de lokale arbeidswetgeving en wettelijke vereisten.

  Inhoud van de verpakking

  PC Plus software

  PC Plus-software

  Handleiding

  Gerelateerde producten

  Wij voorzien in al uw behoeften

  Bent u op zoek naar één gebruiksvriendelijk systeem dat in een fractie van de tijd al uw urenstaten, planning en rapportages kan verwerken? Maak kennis met TimeMoto en stel uw oplossing voor timemanagement in.