Menu

TimeMoto TM—838 SC

TM-838 prikklok met gezichtsherkenning
 • 4

TimeMoto TM—838 SC

€  679,00excl. BTW€  821,59 incl. BTW

De TM—838 SC biedt veiligheid en gebruiksgemak. Dankzij de geïntegreerde gezichtsherkenning en de MIFARE en DESFire badges kunnen gebruikers hun werkuren gemakkelijk en veilig registreren. Bovendien kan de TM—838 SC ook worden gebruikt met een RFID badge of persoonlijke PIN code. TimeMoto TM—838 SC is geschikt voor maximaal 2.000 gebruikers en 400 gezichtssjablonen en heeft opslagruimte voor maximaal 100.000 tijdregistraties. Ideaal wanneer u de werktijden efficiënter wilt registreren en beheren.

Gratis verzending op dezelfde dag
 • RFID

  RFID

  RFID (Radio Frequency Identification) is een veel gebruikte technologie en biedt een betrouwbare manier van identificatie. Het wordt gebruikt voor producten zoals OV-kaarten en creditcards. Al onze tijdregistratieterminals zijn uitgerust met een lezer die verbinding maakt met TimeMoto RFID-badges of -keyfobs. Zo kunnen uw werknemers binnen enkele seconden in- en uitklokken.

 • PIN

  PIN

  PIN-identificatie is een klassieke en betrouwbare methode. Deze methode is geïntegreerd in al onze tijdregistratieterminals en is zeer gemakkelijk in het gebruik. Met PIN kunnen werknemers hun eigen persoonlijke code kiezen tussen 4 en 8 cijfers. Als u op zoek bent naar een snelle en intuïtieve manier voor uw werknemers om in en uit te klokken, dan is PIN daar uitermate geschikt voor.

 • Gezichtsherkenning

  Gezichtsherkenning is een technologie die in staat is een menselijk gezicht van een digitaal beeld of een videoframe te vergelijken met een database van gezichten, meestal gebruikt om gebruikers te authentiseren via ID-verificatiediensten, en werkt door gezichtskenmerken van een gegeven beeld te bepalen en te meten.

 • MIFARE

  MIFARE / DESFire

  Betrouwbaar en flexibel. Combineer uw toegangspassen met de identificatiemethode voor in- en uitklokken. Een wereldwijde veiligheidsnorm. De gecodeerde technologie en de extra geheugenruimte zorgen voor extra veiligheid en voorkomen hacking.

Vergelijk het systeem met onze andere tijdregistratiesystemen

Over dit product

TM—838 SC is uitermate geschikt voor grotere bedrijven met maximaal 2.000 werknemers en 400 gezichtssjablonen. Ongeacht of u werkzaam bent in de productie-, hospitality-, of retailbranche. TM—838 SC is geschikt voor alle bedrijfstakken. Het tijdloze en gestroomlijnde ontwerp past bij elk bedrijf. Het tijdregistratiesysteem past naadloos in elke werkomgeving. Het intuïtieve ontwerp zorgt ervoor dat het in- en uitklokken plaatsvindt met extra beveiliging en gebruiksgemak. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van gezichtsherkenning, MIFARE / DESFire badges of de standaard RFID badge en PIN code. Biedt uw werknemers de keuze uit 5 identificatiemethodes. Een open en transparante tijdregistratie laat geen ruimte voor onaangename verrassingen.

De TM—838 SC met geïntegreerde gezichtsherkenning is onze meest hygiënische en eenvoudige oplossing voor in- en uitklokken. Het is ook een van de veiligste. De gelaatstrekken van de werknemer worden omgezet in een geavanceerd algoritme. Dit algoritme is zo complex dat het niet meer kan worden omgezet naar de originele afbeelding. Kan niet worden teruggehaald. Kan niet worden gevonden. Uw persoonlijke biometrische gegevens worden altijd veilig opgeslagen, conform de voorschriften van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Extra handige beveiliging dankzij de MIFARE / DESFire badges. Uw deurtoegangskaarten kunnen worden gecombineerd met de in- en uitklokmethode voor identificatie. Een wereldwijde veiligheidsnorm. De gecodeerde technologie en de extra geheugenruimte zorgen voor extra veiligheid en voorkomen hacking. De TimeMoto TM—838 SC is compatibel met alle MIFARE en DESFire systemen die op een frequentie van 13,56 MHz werken en gebruik maken van een ISO/IEC 14443A-protocol, waaronder de volgende oplossingen:

MIFARE Classic 1 KB & 4 KB
MIFARE DESFire 2 KB, 4 KB & 8 KB
MIFARE Ultralight
Legic MIFARE badges

Gegarandeerd plug-and-play met een eenvoudige installatiegids. 3 jaar garantie inbegrepen. Van Duits tot Spaans. Wij ondersteunen wereldwijd meer dan 10 talen. En dat worden er nog meer. Met een online ondersteuningscentrum vol documenten, video's en productgidsen. Neem de controle terug.

Combineer TM—838 SC met onze TimeMoto Cloud voor de ultieme oplossing voor tijdregistratie. Cloud-gebaseerd. TimeMoto Cloud biedt u de mogelijkheid de gegevens overal en op elk moment te bekijken. Live updates over in- en uitklokken en real-time gegevens over de locatie van werknemers. Duidelijk overzicht dankzij het absentiebeheer in de app. Gebruik eenvoudigweg de drag-and-drop functie om roosters te bepalen. Probeer de proefversie van TimeMoto Cloud gedurende 30 dagen gratis uit met het Plus abonnement. Dit aanbod biedt volledige toegang. Of registreer u voor ons Free abonnement met beperkte maar essentiële functies voor tijdregistratie.

MIFARE / DESFire

Extra veiligheid en gemak. Verbind uw deurtoegang met uw tijdregistratiehandelingen.

Klantenservice

Van Duits tot Spaans. Wij ondersteunen wereldwijd meer dan 10 talen. En dat worden er nog meer.

Betrouwbare connectiviteit

Geen netwerk? Geen probleem. De tijdregistratiesystemen slaan de gegevens veilig op totdat de verbinding is hersteld.

Voldoet aan voorschriften van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het plaatselijke arbeidsrecht.

Onze oplossing zorgt ervoor dat u voldoet aan de voorschriften van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het plaatselijke arbeidsrecht.

Tijdregistratiesysteem met gezichtsherkenning

Complete oplossing

Onze slimme Cloud abonnementen integreren naadloos in dit tijdregistratiesysteem. De complete en praktische oplossing beheert de planning, urenstaten en rapporten. Het is tijd voor duidelijkheid.

Prikklok met gezichtsherkenning

Gezichtsherkenning

Onze meest hygiënische en eenvoudige oplossing voor in- en uitklokken. Uw persoonlijke biometrische gegevens worden altijd veilig, beveiligd en volgens de voorschriften van de Algemene Verordening Gegevensbescherming opgeslagen.

TimeMoto time and attendance software

Overal. Op elk moment.

Zo blijft u op de hoogte van uw medewerkers. Waar u ook bent, dankzij de cloud-gebaseerde software en de gratis mobiele app. Dankzij één installatie kan elke minuut worden vastgelegd.

Specificaties

Algemene informatie
Type
Gebruikers
Connectiviteit
Weergave
Toetsen
Methoden
GDPR en privacy

Volledige oplossing

Tot wel 2.000 gebruikers en 400 gezichtssjablonen

Ethernet / Wi-Fi / USB Host

3.5” TFT kleurenscherm

Aanraakgevoelige toetsen

MIFARE, DESfire, RFID, gezichtsherkenning en PIN

Voldoet aan de Europese privacywetgeving (AVG)

Apparaat
Afmetingen
Gewicht
Stroomvoorziening
Installatie
Inklokken
Smart Clocking
Integratie

9,95 x 21,5 x 4,43 cm

470 gr

AC adapter (110-240V) 12V / 1,5A uitgang

Snelle en eenvoudige installatie

Inklokken met projectcodes

Smart Clocking voorkomt dat gebruikers per ongeluk twee keer achter elkaar in- of uitklokken

Werkt naadloos samen met de TimeMoto RF—100 RFID-badges en RF—110 sleutelhangers

Capaciteit en opslag
Tijdlogs
Processor
Geheugen
Back-up

Tot wel 100.000 logs

1,2 GHz Dual Core

128 MB RAM/256 MB flashgeheugen

Voorkomt gegevensverlies met de automatische gegevensback-upfunctie

Beveiliging
Versleuteling
CE-gecertificeerd

SSL SHA-2 en 256-bit AES encryptie

CE, FCC

Service
Garantie
Product garantie
Talen
Software
Vereisten voor besturingssysteem

14 dagen tevredenheidsgarantie

3 jaar garantie

EN, ES, FR, DE, IT, PT, NL, PL, SK, CZ, HU, SV, DA, FI, ZH

Optionele TimeMoto PC Plus Software beschikbaar

TimeMoto PC Software systeemvereisten: Windows 7, 8, 10, 11

Inhoud van de verpakking

U kunt uw systeem aanpassen, upgraden en aanvullen tot het volledig voldoet aan de behoeften van uw bedrijf.

TM—838 SC

5x RFID Badges

Voedingsadapter

Wandmontageset

Garantiekaart

Snelle installatiegids

Downloads

TM—838 Product sheet

PDF

Download

Snelle installatiegids

PDF

Download

Gerelateerde producten

more products

Wij voorzien in al uw behoeften.

Bent u op zoek naar één gebruiksvriendelijk systeem dat in een fractie van de tijd al uw urenstaten, planning en rapportages kan verwerken? Maak kennis met TimeMoto en stel uw oplossing voor de tijdregistratie in.